Den rustikke lejlighed.

Kan man have tagrender indenfor?

Ja, er det korte svar til det, men kan det også være æstetisk og funktionelt? – Hvor er jeg glad for du spørger! 

Planterne giver enormt meget liv og varme i køkkenet, det gør det nærmest lidt eksotisk at sidde og spise aftensmad.

Planterne giver enormt meget liv og varme i køkkenet, det gør det nærmest lidt eksotisk at sidde og spise aftensmad.

Jeg har frie hanebånd i køkkenet i min lejlighed, og efter jeg blev færdig med at sætte den i stand, syntes jeg det så lidt bart ud. Så jeg gik i tænkeboks- løsningen blev at plante en række planter i en kobbertagrende og sætte dem op på bjælkerne. Jeg er begunstiget med ovenlys i lejligheden, så de klarer sig fint. Og det er jo meningen der skal løbe vand i en tagrende, så det er ikke noget problem at vande dem. Det overskyende vand der måtte være, løber bare hen til næste plante.

img_9990

Kobbertagrender kan men få hos: https://www.billigvvs.dk/Tagrender-tag-Plastmo-Kobber.html

Det er en god ide at plante planter der ikke har det største rodnet, tagrenden sætter sine begrænsninger i forhold til hvor meget rodnettet kan udvikle sig, Efeu planten er fremragende til dette formål.

Spørg endelig hvis du er i tvivl om noget.

img_9995

imgl2463red imgl2477red

-Jeppe Bjørnberg.

4 kommentarer

 • Stine krog

  Hej, hvor har du skaffet den fine messing/kobberplade? Bagved dit komfur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det ser fantastisk ud!

  Jeg har frie hanebånd i soveværelset, men har to problemer: der er ikke ovenlys, og jeg har desuden lagt LED lyskæder ovenpå bjælkerne, så må nok opgive at gøre dig kunsten efter. Øv – er ellers helt vild med ideen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak:) Jamen der er jo også mulighed for at montere dem direkte på væggen, det er afbilledet længere nede i indlægget. LED lyskæden er nok til at fjerne eller komme udenom, så du må lige vurdere om der kommer lys nok derop:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den rustikke lejlighed.