Hulen i byen.

Hulen i byen.

Skøn atomsfære i den 51kvm store lejlighed.

Skøn atomsfære i den 51kvm store lejlighed.

 

Det her er mit første indlæg.

Det er med billeder jeg håber vil inspirere og vække begejstring, de er taget af min første lejlighed- en lille bitte lejlighed på 51 kvm, på en sidegade til Strøget i det allerinderste og gamle København K. Det var en lille perle som kom til at ose af sjæl og charme. I lejligheden lavede jeg malerier og havde atelier, dem kan du se her – https://www.facebook.com/Jeppe-Bjoernberg-Artist-1500394086840124/

Ét af mine malerier, i linket over billedet finder du mange flere.

Ét af mine malerier, i linket over billedet finder du mange flere.

 

I lejligheden lavede jeg en rustik væg af kirsebærtræ, den gav virkelig en hyggelig hule-stemning, en stor kontrast til pulserende liv lige nede på gaden.

customsize-7 customsize-5

Et lille udpluk af murstensvæg, fotostat i køkken og den skønne udsigt.

Et lille udpluk af murstensvæg, fotostat i køkken og den skønne udsigt.

 

Desuden lavede jeg rå murstensvægge og en fotostat i køkkenet for at give en ekstra dybdedimension. Jeg var i det hele taget ikke bange for at gøre noget ved væggene, trods lejligheden størrelse. Jeg synes næsten jo mere jo bedre for at skabe et “krøllet” hjem.

customsize-8

Vil man lave rå mustensvægge som i lejligheden, kan man følge min guide i bloggen her.

Vil man lave rå mustensvægge som i lejligheden, kan man følge min guide i bloggen her. http://bjornberg.bloggersdelight.dk/2018/02/11/lav-raa-murstensvaeg/

Sidenhen er det planen at jeg vil komme med flere billeder af de efterfølgende lejligheder jeg har haft. Komme med guides og trin-for-trin løsninger til hvordan man med simple midler kan få et flot og kreativt hjem- uden at det behøver koste en million.

Hvis du har lyst til at læse mere om lejligheden har Vinterfryd lavet en boligreportage her – http://vinterfryd.dk/hjemme-hos-jeppe/

 

God fornøjelse.

-Jeppe Bjørnberg.

customsize-3 customsize-4

2 kommentarer

 • Ken & Bolette, Bogø

  Hej Jeppe.
  Til Lykke med din nye blog. Den skal nok blive populær. Flotte fotos.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej, jo mange tak skal I have. Ja det går jo forrygende. Jeg får stille og roligt opbygget mig noget godt. Jeg håber også der bliver arbejdet i jeres atelier.

   God dag.
   Venligst Jeppe.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hulen i byen.