Rustik vægpanel.

Vandhanen i guld?

Således ser hun ud! Vasken er fra Kolon og er i håndsmedet messing.

Således ser hun ud! Vasken er fra Kolon og er i håndsmedet messing. https://kolon.dk/

 

Messing mig her, og messing mig der.. Skal vi ikke snart prøve noget andet? Hvad med GULD!

Som så mange andre finder jeg også den “nye” tunge trend, med messing og velour, meget charmerende. Hvorfor jeg også havde besluttet mig for at købe en messingvandhane til min nyistandsatte lejlighed.

Hvad jeg imidlertid ikke var klar over var, at HTH Vesterbro Kbh. har en yderst kompetent sælger. Det lykkedes ham i hvert fald at tale mig varm til at købe en vandhane i 24K guld! (Måske var jeg ikke så svær at overtale- jeg er meget glad for den.)

Et større udsnit af køkkenet. Vægpanelerne har jeg selv bygget, og lampen er fra Unique Room.

Et større udsnit af køkkenet. Vægpanelerne har jeg selv bygget, og lampen er fra Unique Room. https://uniqueroom.dk/

 

Du tænker, “kunne du ikke bare købe en almindelig vandhane?” Og jo det kunne jeg godt, den her er fra Quooker og kan derfor også koge vand.. “Jo jo, det kan mange andre og billigere modeller jo også“, og du har ret! Dem kan man sagtens få til meget billigere penge, og hvad med børnene i Afrika og jeg skal komme efter dig!

Det er fuldstændig rigtigt! Jeg springer den dårlige samvittighed over og kommer med de WC-kumme-kolde-facts:

 • Det er en Limited Edetion udgave af Quookers Fusion Square model i 24K guld.
 • Den er kun produceret i 1000 eksemplarer på verdensplan.
 • Den her er nr. 633.
 • Den er oprindeligt lavet til De Forende Arabiske Emirater- de er vilde med guld dernede.
 • Den er let at vedligeholde.
 • Den er et godt samtaleemne.
 • Og så koger den glimrende vand til kaffen.

Har du ikke fundet den det mindste smule ophidsende, så fortsæt korstoget mod overflodssamfundet- jeg stemmer på dig!

20171109_112818

Bordpladen er en keramisk bordplade fra bordpladen.dk. https://www.bordpladen.dk/?gclid=CjwKCAiAk4XUBRB5EiwAHBLUMcB0Nnqa478AvP7mEb9BOOhAmZPplFHElrEiedNuviUY2Ih8nVeA9hoCEMsQAvD_BwE

 

-Jeppe Bjørnberg.

 

6 kommentarer

 • Mathilda

  Hvad koster sådan en GULDHANE? Jeg er forelsket!!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mathilda. Det kan jeg godt forstå den er også for fed!:) Jeg ved faktisk ikke om man kan få den mere, men den er ikke meget dyrere end den i messing, det var derfor jeg valgte at gå “all in”.:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meryem

  Hej med dig. Jeg elsker vandhanen, må jeg vide hvor du ser nummeret på vandhanen henne??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen så gennemført flot, stilfuldt og stemningsfuldt. Elsker hvordan du kombinerer det gamle med udvalgte moderne finesser. Du mestrer virkelig at skabe en hyggelig stemning og et smukt hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rustik vægpanel.