Vandhanen i guld?

Stemningsfuld trævæg.

Naturmaterialer giver en rolig og hyggelig atomsfære.

customsize-8

Med ret simple midler kan man forvandle en væg, og dermed sit hjem til noget helt andet og meget mere hyggeligt ved at bringe naturmaterialer ind i hjemmet.

Her har jeg først malet væggen for at den hvide væg ikke skulle være synlig mellem træstykkerne. Nu er den brun, som jeg personligt synes passer bedst til væggen.

Farven inden træstykkerne kom op.

Farven inden træstykkerne kom op.

Væggen fra siden, hvor man kan se niveauforskellen.

Væggen fra siden, hvor man kan se niveauforskellen.

Træet er et kirsebærtræ der er skåret op med motorsav, man kan bruge forskellige træsorter, men pointen er at man ikke behøver måle ud på millimeter- væggen er rustik og der må derfor gerne være lidt niveauforskelle.

 

img_4580

Før- og efterbillede af væggen.

Før- og efterbillede af væggen.

Er man ikke ferm med en motorsav, så er jeg ret sikker på at den lokale skovhugger eller skovfoged vil hjælpe- det er ret enkelt og ligetil.

Efter træstykkerne er skåret har de fået lov at tørre, sidenhen har de fået olie, og til sidst begynder puslespillet med at sætte dem op. Det er en god ide at have træstykker i forskellige størrelser, så man kan fylde så meget af væggen ud som muligt. Træstykkerne sat op med en limpistol, sørg for at bagvæggen (tapeten) ikke er løs, da det så ikke er sikkert at træstykkerne bliver siddende.

customsize-1

God fornøjelse med projektet.

-Jeppe Bjørnberg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandhanen i guld?