Kan man have tagrender indenfor?

Tapetkunst aka. fotostat.

Pludselig virker lejligheden lidt større.

Pludselig virker lejligheden meget større.

For at skabe en ekstra dimension i ens hjem kan det være en god ide at bruge en fotostat, det kan give mere dybde- specielt i små hjem.

Mit køkken er meget lille, nærmest bare et stort te-køkken. Men jeg har nogle charmerende elementer i lejligheden bl.a. frie bjælker, det ville jeg gerne udnytte. Da lejligheden ligger på en sidegade til Strøget i København, og jeg selv er opvokset på en lille ø i det sydsjællandske, Bogø – synes jeg at kontrasten mellem øidyl og bypuls var ret fin.

img_5733

Man kan sagtens købe sig til en flot fotostat, der findes et hav af varianter på markedet, men hos tapetogkunst.dk  https://tapetogkunst.dk/ kan man selv sende et billede ind, hvorefter de så laver fotostaten på de ønskede mål, og man kan derefter sætte et billede op på væggen man selv har taget.

Da Bogø står som noget særligt hos mig, var det naturligt at jeg ville have et billede derfra. Så en dag i forsommeren, da bøgen og skoven stod i fuld flor, kørte jeg en tur derned og fik taget det billede som jeg sidenhen indsendte til tapet og kunst. Ventetiden var et par uger, og fremgangsmåden med opsætning er som ethvert andet tapet.

img_20140323_113335

Køkkenet var et mørkt lille hjørne før.

Køkkenet var et mørkt lille hjørne før.

Resultatet er jeg super glad for, i stedet for det lille hjørne jeg havde før, kan jeg nu “gå” en tur i skoven, mens jeg vasker op.

1472286_10202721532744441_348268600_n

 

-Jeppe Bjørnberg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man have tagrender indenfor?