Alternativ vægdekoration.

Særlige kontakter:

Det er de små ting i livet…

Jeg har mange forskellige farver i min lejlighed, så der er det en fornøjelse at kunne få kontakterne til at blænde ind.

Jeg har mange forskellige farver i min lejlighed, så der er det en fornøjelse at kunne få stikkontakterne til at blænde ind.

 

Hvis det handler om detaljer, så er der måske mange der har ladet sig irritere over dem, men ikke vidst hvad de skulle stille op med dem. Det handler om stikkontakter!

Ja hvorfor har jeg mon dette billede af min køkkenfotostat med. Kig godt på det.. Forklaring følger..

Ja hvorfor har jeg mon dette billede af min køkkenfotostat med. Kig godt på det.. Forklaring følger..

 

Hvis der er noget jeg bruger meget i min boligindretning, hvad enten det er at male møbler, radiatorer, små detaljer eller stikkontakter, så er det spraymaling. Og ikke bare hvilken som helst spraymaling, men den som graffitimalerne bruger. Det gode ved lige præcis den maling er at den er hurtigtørrende, nem at arbejde med, og så findes der et hav af farvevarianter. En anden god ting ved det er, at den klæber til alt- det er jo ikke for sjov det sidder så godt fast på togene. De tog største mærker hedder Belton Molotow og Montana, og mit favoritsted at købe dem er hos Run for Cover https://www.runforcover.dk/ god betjening (jeg er ikke betalt af dem!) og så kan man både handle direkte i deres butik i Rødovre, eller bruge deres webshop.

Det er spraymaling som denne, de fås i et hav af farvevarianter.

Det er spraymaling som denne, de fås i et hav af farvevarianter.

Med hensyn til stikkontakter, så synes jeg det bryder meget hvis man har en væg i en farve, og så sidder der sådan en stor hvid stikkontakt midt i det hele. Det kan der heldigvis nemt gøres noget ved- den dyre model er at gå til den lokale autolakere og dem til at lakere kontakterne i den ønskede farve.

Den næstbedste model, og den jeg selv bruger, er at afmontere stikkontakterne, (det er nemt, og kan gøres uden at skulle slukke for strømmen, da det kun er coveret der skal males) lige rengøre dem, hvis de er fedtede, ridse dem med en grydesvamp, derefter skal de tørres af så de er helt rent. Lim dem nu på en plade med dobbeltklæbende tape, og begynd at spraye. Først et tyndt støvlag, dernæst et dækkende lag- lad det tørre i 15 min og vurder så om de er færdige, eller skal have en gang til.

Jeg havde før to hvide stikkontakter på denne væg. Så har jeg været meget kreativ og male dem i flere farver, de er der hvor de orange ringe er.

Jeg havde før to hvide stikkontakter på denne væg. Så har jeg været meget kreativ og male dem i flere farver, de er der hvor de orange ringe er.

 

 

Her et godt eksempel hjemme hos mig, Grå kontakter på grå flader, og hvide kontakter på hvide flader.

Her et godt eksempel hjemme hos mig, Grå kontakter på grå flader, og hvide kontakter på hvide flader.

 

Gør det udenfor, det lugter! Og husk gummihandsker og kulfiltermaske- en støvmaske er ikke nok. Ja det er bare spray, men det der er i spraymaling er freongas, og det affedter hjernen- så brug de nødvendige værnemidler!

Jeg håber ikke det har afskræmt dig fra give dig i kast med at male dine stikkontakter. Og ellers vil jeg som en helt ekstraordinær service tilbyde at male dem for dig. Skriv eller ring til mig, så kan vi aftale nærmere, 60 16 76 61.

imgl2502red

-Jeppe Bjørnberg.

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternativ vægdekoration.