Byg høje paneler/vægpaneler.

Lyst eller mørkt gulv?

Hvilket gulv skal man vælge?

Jeg har haft to lejligheder, begge to med fyrgulv, men to helt forskellige udtryk.

Den første er der link til her https://xn--bjrnberg-64a.dk/2018/02/25/den-rustikke-lejlighed/ , den havde ret lavt til loftet, og var meget huleagtig. Derfor valgte jeg et lyst gulv, selvom den rustikke stil sikkert godt kunne bære et mere mørkt slidt look, så valgte jeg dette gulv for at det ikke skulle blive for klemt. Det er behandlet med hvidpigmenteret lud.

imgl1631

 

Den anden lejlighed var mere herskabelig, den er der link til her https://www.houzz.dk/ideabooks/106108559/list/houzz-tour-jeppe-har-skabt-en-vild-luksushule-midt-i-koebenhavn koebenhavn der var højt til loftet, og sildebens gulv havde helt sikkert været super flot her, men jeg gik med det mørke, netop fordi jeg syntes at rummene og lejligheden kunne bære det. Jeg havde i det hele taget valgt en mørkere stil i den bolig, for at få lofthøjden i spil, og få det til at “ose” af mere. Jeg var super tilfreds med begge lejligheder, det er mere for at sige at gulve kan bruges på forskellig vis, afhængig af hvilket udtryk og bolig man vil have.

imgl2475hhhredi

 

Så netop det med at se hvilke rum man har med at gøre, er afgørende for hvilke gulv man skal vælge. Også er det en god ide at tænke hele boligen som en helhed, så man vælger et gulv der kan passe i hele boligen, det ser langt med ud og giver et bedre indtryk med ens gulv over det hele.

God fornøjelse med at vælge gulv.

-Jeppe Bjørnberg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byg høje paneler/vægpaneler.