Glasvæg/New Yorker væg

Renovering af soveværelse.

Indretning af soveværelse!

Sengen med den fine gavl er fra Kare Design

Jeg har i lang tid gået og istandsat min lejlighed, brugt tid på at finde de rigtige møbler. Jeg holder meget af genbrug, så det er ikke altid til at sige hvornår det der lige rammer mig, dukker op.

Når den er velredt, er det bare fantastisk flot!

Soveværelset er heller ingen undtagelse, her har jeg bygget en bogreol med indbygget radiatorskjuler i fransk rørflet. Den passer ret godt til stilen i lejligheden med de originale detaljer, som dørportaler, stuk og fletparketgulv.

Min seng fra Boboonline er 160x200cm

Sengen brugte jeg lang tid på at lede efter. Jeg har altid været glad for de designs som Kare Design har, de tør eksperimentere og lave noget der er rigtig vildt, også noget der rammer ved siden af, synes jeg. Men når de rammer, så er det perfekt. Som eksempelvis med denne seng. Jeg har købt den gennem Boboonline, som har givet rigtig fin service, og leveret meget hurtigt. Kvaliteten af sengen er også i top, og så er den jo bare fantastisk smuk, med et elegant design- jeg skal bare have flere planter ind:)

Sengen med den fine gavl er fra Kare Design

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glasvæg/New Yorker væg